14 op voor 515 korting Verrassing Balance damessneakers New Graypink dames
schoenen breedte sneakers slimme brede Meisjes q7t0Ixwn

Verende voorvork en achterdemper

Kostbaarste onderdelen van de mountainbike

Onderhoud is absoluut noodzakelijk voor je fietsvering, zo rijd je altijd met een voorvork of achter demper in topconditie en ben je verzekerd van een lange levensduur en voorkom je hoge reparatiekosten. Om niet voor hoge verrassende kosten komen te staan raden de meeste fabrikanten aan om 1 maal per jaar het basis onderhoud te doen en elke 2 jaar volledig onderhoud.

Officieel servicepunt FOX

Bij Fox is het verplicht om de vork binnen 1 jaar na aanschaf een servicebeurt te geven bij Fox zelf. Dit betekent dat je de vork ongeveer 2 weken kwijt bent. Doe je dit niet, dan vervalt de garantie een jaar na aanschaf. Bikeshop Annen is officieel servicepunt voor FOX voorvorken en dempers. Onderhoud wordt zelf uitgevoerd. De vork of demper is dan binnen een week weer gereed. Aanspraak op garantie in het 2e jaar blijft behouden. Ook voor andere merken voorvorken kun je bij BikeshopAnnen terecht voor onderhoud.

TWEE SOORTEN ONDERHOUD

BASIS ONDERHOUD

VOLLEDIG ONDERHOUD

14 korting Balance dames 515 Verrassing op voor New damessneakers Graypink
319986 204 Max Damesschoen Air Nike Bruin 1 Cq7wF
14 voor Graypink op damessneakers Verrassing dames korting Balance 515 New Graypink damessneakers 14 New Balance dames voor korting 515 op Verrassing