Sport Sedona Verrassing New Balance korting 574 Sagemineral 40 Dames
Air Ney Big Nike winkel Lowtex Kie Max Amax Gs Kleine bot 95 zItwwdqx

Verende voorvork en achterdemper

Kostbaarste onderdelen van de mountainbike

Onderhoud is absoluut noodzakelijk voor je fietsvering, zo rijd je altijd met een voorvork of achter demper in topconditie en ben je verzekerd van een lange levensduur en voorkom je hoge reparatiekosten. Om niet voor hoge verrassende kosten komen te staan raden de meeste fabrikanten aan om 1 maal per jaar het basis onderhoud te doen en elke 2 jaar volledig onderhoud.

Officieel servicepunt FOX

Bij Fox is het verplicht om de vork binnen 1 jaar na aanschaf een servicebeurt te geven bij Fox zelf. Dit betekent dat je de vork ongeveer 2 weken kwijt bent. Doe je dit niet, dan vervalt de garantie een jaar na aanschaf. Bikeshop Annen is officieel servicepunt voor FOX voorvorken en dempers. Onderhoud wordt zelf uitgevoerd. De vork of demper is dan binnen een week weer gereed. Aanspraak op garantie in het 2e jaar blijft behouden. Ook voor andere merken voorvorken kun je bij BikeshopAnnen terecht voor onderhoud.

TWEE SOORTEN ONDERHOUD

BASIS ONDERHOUD

VOLLEDIG ONDERHOUD

New Balance Sagemineral 40 Dames Sedona korting Verrassing Sport 574
New Heren Balance Zwart 574 Outdoor 1q1RrOt
574 korting Verrassing New Sport Dames Sedona Sagemineral 40 Balance Verrassing Sagemineral korting Dames New Sedona 574 Sport 40 Balance