40 Dames Balance Verrassing Sagemineral korting 574 New Sport Sedona
Cruz Balance Maat Sneakers Vrouwen 39 Decon Fresh Zwartwit New Foam t1qpHww

Verende voorvork en achterdemper

Kostbaarste onderdelen van de mountainbike

Onderhoud is absoluut noodzakelijk voor je fietsvering, zo rijd je altijd met een voorvork of achter demper in topconditie en ben je verzekerd van een lange levensduur en voorkom je hoge reparatiekosten. Om niet voor hoge verrassende kosten komen te staan raden de meeste fabrikanten aan om 1 maal per jaar het basis onderhoud te doen en elke 2 jaar volledig onderhoud.

Officieel servicepunt FOX

Bij Fox is het verplicht om de vork binnen 1 jaar na aanschaf een servicebeurt te geven bij Fox zelf. Dit betekent dat je de vork ongeveer 2 weken kwijt bent. Doe je dit niet, dan vervalt de garantie een jaar na aanschaf. Bikeshop Annen is officieel servicepunt voor FOX voorvorken en dempers. Onderhoud wordt zelf uitgevoerd. De vork of demper is dan binnen een week weer gereed. Aanspraak op garantie in het 2e jaar blijft behouden. Ook voor andere merken voorvorken kun je bij BikeshopAnnen terecht voor onderhoud.

TWEE SOORTEN ONDERHOUD

BASIS ONDERHOUD

VOLLEDIG ONDERHOUD

Verrassing Sedona korting 40 Dames Sport Balance 574 Sagemineral New
Max Nike 1 Ultra Black Air op korting Light Bluecap Essential Bone 30 Sail EwIqUXF
Sedona Dames 574 Sagemineral Balance Sport 40 korting Verrassing New korting 40 Sedona Sagemineral 574 Verrassing Sport New Balance Dames