3939 Sneakers Balance Ak6008 Vers New Wr996 Nederland Lage Rood
Basketbalschoenen Heren Jordan Nike Blauw azul BxqPnU5vzw

Verende voorvork en achterdemper

Kostbaarste onderdelen van de mountainbike

Onderhoud is absoluut noodzakelijk voor je fietsvering, zo rijd je altijd met een voorvork of achter demper in topconditie en ben je verzekerd van een lange levensduur en voorkom je hoge reparatiekosten. Om niet voor hoge verrassende kosten komen te staan raden de meeste fabrikanten aan om 1 maal per jaar het basis onderhoud te doen en elke 2 jaar volledig onderhoud.

Officieel servicepunt FOX

Bij Fox is het verplicht om de vork binnen 1 jaar na aanschaf een servicebeurt te geven bij Fox zelf. Dit betekent dat je de vork ongeveer 2 weken kwijt bent. Doe je dit niet, dan vervalt de garantie een jaar na aanschaf. Bikeshop Annen is officieel servicepunt voor FOX voorvorken en dempers. Onderhoud wordt zelf uitgevoerd. De vork of demper is dan binnen een week weer gereed. Aanspraak op garantie in het 2e jaar blijft behouden. Ook voor andere merken voorvorken kun je bij BikeshopAnnen terecht voor onderhoud.

TWEE SOORTEN ONDERHOUD

BASIS ONDERHOUD

VOLLEDIG ONDERHOUD

Vers Ak6008 Nederland Wr996 Rood Sneakers 3939 Lage Balance New
Air 36 Goedkoop 38 Online Dames Grootte Max Nike 37 Thea UwSAqESZx
3939 Sneakers Vers Lage New Balance Rood Ak6008 Wr996 Nederland 3939 Ak6008 Wr996 Sneakers Rood Vers Nederland New Lage Balance